A fish napi kalandjai

 2009.04.11. 16:09

Ficánkol a fish.

Életem első freerollján ITM lettem
Életem első pénzes versenyét megnyertem.
Csütörtökön, életem első omaha versenyén 3. lettem
...
Holnap nevezek egy 100+10-es stud versenyre.
Nyáron irány a WSOP, de csak razzra nevezek.

Jó volt a verseny tegnap, igazából mivel életemben kb. 100 omaha handet játszottam, fogalmam sincs, hogy lapömlésem volt, vagy nem, mikor mákoltam, és mikor nem. Volt vagy 3 flop fullom, pár setem, más nem igazán. De azokkal mindig jó potot vittem. Kiejtettem Alyrt és Alonsot, meg még vagy 5 embert. Aztán TOP3-ban elfogyott a fish szerencséje, kétszer is túlhúztak, és potty. Ennek ellenére nem lehetek csalódott :-) Még 11x kell ugyanezt megcsinálni, és megnyerem a ligát :-)

Ezzel párhuzamosan a blogger freen is vitézkedtem, és mivel hannibal kollégát aznap semmivel nem lehetett megverni, csak második lehettem. Pedig sokkal jobb voltam nála. Szerénység rulz :-)
Jó volt a hangulat, ment az ökörködés ezerrel, főleg az első órában. Aztán asztalcsere lett, de mivel HL termelte a jóféle Jamesont befelé, ezért továbbra is sikerült neki szórakoztatónak maradnia.

Ma meg elindultunk drágámmal befelé a civilizációba, vásárolgatni, ügyeket intézni, blognak témát vadászni.
Állunk a buszon (mert ugye miért is ülnénk), mellettem egy anyuka és a kb. 10 éves gyereke. Egy darabig csak álldogálnak, majd a gyerek elkezd mesélni valamit. Valami élménye lehetett erről a degenerált világról, ráadásul kellemes, mert elég nagy beleéléssel mesélte anyjának. Az tűrte vagy 2 percig majd így szólt: (szó szerinti idézet)
"Nem lehetne, hogy most leszállásig befog a szádat?"
A gyerek befogta. Anyuka viszont ne csodálkozzon, hogy 10 év múlva egy harmatos vasárnapi hajnalon szekercével a fejében ébred, és megkérdezi, hogy hol rontottam el a gyereknevelést.

Aztán jön az ellenőr, mert miért ne jönne. Hideg nyugalommal fogadom, nincsen nekem semmi rejtegetnivalóm, tisztességes pógárként utazom a tisztességtelen pénzből vett bérletemmel. Még gondolatbűnként (mondtam már, hogy Orwellt olvasok? :-) )sem fogalmazódott meg bennem az az aljas és megvetendő cselekedet, hogy én bliccelek, és ezzel okozok mérhetetlen anyagi és erkölcsi károkat társadalmunknak.
Nézi nézi a bérletszelvényemet, aszongya, hogy nem jó, mert nem 25, hanem 30 kilométeres bérlet kell. Nézek rá, mintha azt jelentette volna ki, hogy a pikk ász az pedig rózsaszín.
Kérdem tőle, hogy ez mégis miért van így, mikor lakhelyem már körülbelül időszámításunk után sokkal is 25 kilométerre feküdt Békéscsabától, annyira meg még a kormány sem hazudhatik, hogy ezt a tényt megváltoztassa. Esetleg tán nem a tektonikus lemezek (fiatal olvasóimnak mondom, hogy a tektonikus lemezek nincsennek összefüggésben azzal a mai őrülettel, ami görcsös rángatózásokból és koordinálatlan végtagmozgásokból áll, és valaki elnevezte táncnak, illetve tektoniknak) szóval tán nem a tektonikus lemezek köztudott mozgása okozta-e ezt az 5 kilométeres távolságnövekedést.
Láthatólag nem értette mi az a tektonikus lemez, sőt még azt se, hogy mi az a mozgás (volt vagy 2 mázsa) tekintve hogy volt vagy 6 általánosa. Négy első meg két második. Aszongya - figyejjé vazzeg, én is ittam szavait, mint az apostolok Jézusét a genezáreti hegyek alatt - hogy eddig helységtáblától helységtábláig mérték a távolságot, mostantól viszont megállótól megállóig. Éééééérted vazzeg?? Nesze paraszt, fizessél.
Nem is baj, hiszen a buszok tiszták, kellemes környezetben utazok minden nap, a buszsöfőrök és ellenőrök egy walesi herceg modorával vetekednek, a járatok nem zsúfoltak és időben indulnak, én pedig egy ilyen szolgáltatásért örömmel fizetek többet.

Na, beértünk a tecskóba. Vagy három éve nem voltam, utálom, mint a ragyaverést, de ha muszáj, hát muszáj. Legjobb a szlalomozás a kocsival. Mint a forma-1. Csak éppen Alonsonak (nem a pókeresnek) nem kell az út közepén hagyott versenyautókat kerülgetnie, illetve Raikkönen nem rohan bele oldalról a hentesáruk sorából kivágódva. Meg a Forma-1 ben az aszfaltozás úgy van kialakítva, hogy egymással kart karba öltve három autó is elfér egymás mellett. A Tecsko-ringen viszont még két kocsi is csak nagy vezetői tudással manőverezhető el egymás mellett. Ha meg az egyikből véletlenszerűen kilóg egy pick szalámi rúd, vagy egy pajkos kisgyerek lába, akkor jön a bonyodalom. A pick szalámi annyiból jobb, hogy az nem ordít, amikor beakadása után két kocsi kétfelé húzza. Komolyan, a következő szakdogámat a tecskóban fellelhető szociológiai anomáliákról fogom írni.

Vettem egeret is, mert az előző görgője kicsit megsínylette, hogy az asztalhoz csesztem egy river után. Vettem egyet 1300 jómagyar forintért. Olyat is vettem, amiről azt gondoltam, hogy már soha a büdös életbe nem fogok. Nem, nem hanem cédéééét. Bezony, még lehet kapni, és én vettem, igazi, echteoriginál cédéééét. Ugyanis a szakdogát cédééééén is be kell adni. Erre kell elpocsékolnom ezt a gyönyörű cédéééét. Gondolkodom, hogy írok rá egy kis ázsiai szoftpornót, hátha férfi az opponenes. De akkor teszek már rá egy kis gay műsort is, hogy a jelöltek 99%-át lefedjem. Ha meg az opponensem frigid, kakipisi vagy animal szex kedvelő, akkor úgyis tökmindegy.

Este pedig szakrálisan legyilkolt állatokból készül termékeket fogunk fából készült alkalmatosságokra tűzdelni, tűz fölött alpári módon megégetni, és barbár módra felzabálni. Kiegészítésképpen meg jól beb@szunk. Mindezt a kultúra jegyében természetesen, mert állatok azért nem vagyunk.

Címkék: volán tesco egér szakdolgozat póker holdem ellenőr omaha bodog pokerstarts

A bejegyzés trackback címe:

https://firestarter18.blog.hu/api/trackback/id/tr51059518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása