Nyögvenyelős kezdés után

 2009.02.28. 12:26

Kezdjük ott, hogy nem hittem volna, hogy ilyen macerás két blogot fenntartani. Igazából még azt sem döntöttem el, hogy melyikbe mi kerüljön fel. Ezért sem voltak bejegyzések mostanában. Viszont még így is van 3 fanatikus, akik megnézik a soha nem frissülő naplovat. Szegények milyen csalódottak lehetnek minden reggel. :-)

Szóval arra az elhatározásra jutottam, hogy ez a napló inkább a pókerről fog szólni, a többi marhaság megy a régi jól megszokott blogba. Elemzések, HH-k, grafikonok, stb. Mindenféle unalmas dolog lesz majd itt. Megpróbálok minden session után postolni, hogy hogy ment a játék, mi nem volt jó, hol hibáztam, stb.

Megpróbálom vista alatt futtatni a bodog handgrabbert, ha sikerül, akkor könnyű dolgom lesz, ha nem, akkor nehéz :-)

Kezdjük rögtön a mostani helyzet leírásával.

Tehát legtöbb pénzem a Bodogon van most, ez tegnap lépte át az $1000-t. Ahhoz képest, hogy egy hónapja alig $600 volt, ez nem is olyan rossz.

Van még pénzem a PokerStars-on, cirka $150, itt csak versenyeket, sng-ket játszok.

Némi apró a Titanon is van, ez olyan kb. $90

Összesen tehát $1300 bankrollom van, ebből kéne a világot megváltani. Sajnos pályafutásom során nagyon sokat ki kellett már vennem, de most igyekszem kicsit ezt visszafogni. Statisztikáim szerint ha minden fillér nyereségem meglenne, akkor több, mint $4000 csücsülne a számlámon.

NL25-ön játszok szinte kizárólagosan, mivel bodogon 4 asztal a maximum, ezért ennyin. Régóta tolom már itt az ipart, és nagyon szeretem ezt a termet, kezdő játékosoknak kiváló szerintem. Laza, már-már dilettáns ellelnfelek, magas potátlagok, magas flopnézés. Ideális, nagyon fekszik az én laza-agresszív játékomnak.

Ebből következőleg persze nagyon nagy ingadozások szoktak előfordulni, ezt jól kell bírni idegekkel. És néha gyomorral.

Ősz óta sok minden megváltozott itt Bodogon, sok regulár eltűnt, és nagyon sok új játékos felbukkant. A játék is megváltozott, egyre gyakrabban kerül full stack a potba, akár drawokkal vagy második harmadik párokkal. Ezért nagyon figyelős a játék, egy-két ilyet ha elcsípünk, alaposan megdobja az órabérünket.

Ha már órabér. Minden hónapra ki fogok tűzni bizonyos célokat, amiket szeretnék elérni az adott időszakon belül. Ez motiválni fog arra, hogy játszak, másrészt jobban nyomon lehet követni teénykedéseimet. Persze lesz minden hónapban egy összegézés is.

Szóval március:

Cash Game: minnél többet játszani. Sajnos így szakdolgozat időszakban nem sok időm jut játszani, meg ugye van még az embernek más dolga is. Cél legalább 7000 handet lejátszani, és hozni az $5-os órabért. Ezzel meg lennék elégedve. Ez a 7000 hand amugy kb. 40 játékórát jelent, ezt felszorozva 5-el, kijön, hogy márciusban $200 bevételt kellene realizálni. Folytatni kell a redeposit bónuszozást is, jövő héten befizetek $150-t, erre kapok 100% bónuszt, persze attól függően, hogy menniyt játszok. Egy 80-90 dollárt ez is behozhat.

MTT: Erre nem igazán lesz időm, heti 1-2 a maximum, jó lenne, ha beesne egy nagyobb nyeremény. Folytatom persze az OPHU freeket, és az OPHU ligát is. Utóbbin 13. helyen állok, a végén az első 10 fizet, jó lenne bejutni.

SNG, HU: ezekre nem fogok időt pazarolni, csak annyit fogok lejátszani ami a Mosizoli kupához kell.

No, akkor egyenlőre ennyi, igyekszem majd rendszeresen jelentkezni, vasárnap például a február hónap összegzésével és tanulságaival!

Címkék: poker bankroll penz pokerstars titan bodog elemzes

A bejegyzés trackback címe:

https://firestarter18.blog.hu/api/trackback/id/tr21971393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az EREDETI 2009.03.30. 18:05:51

Hello! te csinálsz versenyeket a pokerstars-on?

Az EREDETI 2009.03.30. 18:08:51

4000$? huhh. én nemrég 0,7 dollárból csináltam 2,7-et de elbuktam mint a sicc :) Pedig jobban tetszett mint a versenyek.

Firestarter18 (törölt) 2009.03.31. 10:02:58

@Az EREDETI:
Igen, én vagyok, de azt a másik blogom olvasóinak rendezem, és a feltételekhez volt kötve a nevezés.
süti beállítások módosítása