Okos honatyák okos törvényei

 2009.01.31. 10:26

A kedvenc témáim mostanában a szmogriadó, meg a tojásdobálós törvény. Mindkettő létfontosság, a nemzet felemelkedését hatványozottan segítő, gazdaságélénkitő hatású rendelet.

A szmogriadó az egy fasság. Ugye ez akkor működne, ha
1. lenne értelme
2. az autósok 90+ százaléka betartaná
3. változtatna bármin is.

A budapestiektől kérdezem, hogy észleltek-e valami különbséget a szmogriadós és nem szmogriadós napokon a város levegőjében? Gondolom kész öröm egy szmogriadós napon kisétálni a Blahára, és egy jóóóó nagyot szippantani a megtisztult levegőből.
A másik, hogy ezzel nem visszaszorítják a légszennyezést, hanem növelik. Meg is mondom, hogy miért.
A nálunknál fejlettebb nemzeteknél (nem nehéz ilyet találni) ilyenkor az autósok leteszik az autót, és a fejlett, korszerű tömegközlekedést használják, (a forgalmi igazolványt pedig elfogadják bérletnek!) vagy ingyen kölcsönöznek biciklit.
Ellenben a magyar mit csinál? Faszomat a szmogriadóba. Eladja a meglévő kocsiját, és vesz helyette két szar tragacsot, egyiket páros, a másikat páratlan rendszámmal. Oszt jónapot.

A másik a tojásos törvény, hogy 2 évet kaphatsz, ha megdobsz valakit tojással. Merugye nedobáááááld a buzit!
Továbbra is tartom, hogy aki politikusnak megy, évtizedeken át hülyeségeket mond és csinál, azt ugyan lehessen már kicsit megdobálni. Meg azt is, aki szines tollakban parádézik csóré seggel, azt is. Aki kurvának megy, ne csodálkozzon, ha megbasszák.
De hogy ezért két év jár....pffff. Kulcsár papa hány évet kapott milliárdos sikkasztásért? A lincselő cigányok hány évet kaptak? Az unokáját megerőszakoló és teherbe ejtő nagypapa hány évet kapott?
Nem, ebben az országban most ez a legfontosabb kérdés, hogy a tojásdobálókat büntessék. Az meg sem fordul a tisztelt képviselő urak fejében, hogy ha nem folyamatosan csak fasságokat csinálnának, és pofátlanul hazudoznának, hanem a munkájukat végeznék, akkor senki nem dobálná őket.
A másik az, hogy akkor mostantól át kell térni a paradicsom, macskakő, vagy nyelesgránát hajigálásra.

A másik ilyen okos, hasznos és feltétlenül szükséges törvény, hogy nem szabad mostmár fehér port küldözgetni. Még akkor se, ha csak sütőpor. Mer a címzett megijedhetik kérem! Akkor én kapásból perlem a DÉGÁZT, ugyanis a gázszámlától rendszeresen halálra avgyok rémülve. Nem tudom, hogy hányan küldözgettek fehér porokat, hogy erre már egy törvényt kellett csinálni.
Így viszont kurva könnyű valakit börtönbe juttatni.
Nyomtatóval megcímzem a borítékot a saját címemre, a feladó az lesz, akit be akarok csukatni. Megtöltöm tetszés szerinti fehér porral, nyomok rá egy bélyeget, elutazok a feladó címére és behajítom egy postaládába.
Pár nap múlva meg rohanok a rendőrségre, hogy ni mit küldött az a mocsok. Ezt tetszés szerinti politikussal is ki lehet próbálni, aztán meglátják, hogy milyen hasznos törvényt csináltak.

Persze ez mind hipotetikus kijelentés, én soha nem tennék ilyet, ti se tegyetek!!

Bahh, hétfőn suli. Neptun beszarva, tárgyakat nem tudok felvenni. Nem is baj. Nem lesz túlzsúfolt az órarendem. Mindennel le vagyok maradva, se nem adtam fel a felvételi jelentkezést, se nem angolozok, se nem szakdogázok.
Maaaaaaaaaajd....

A bejegyzés trackback címe:

https://firestarter18.blog.hu/api/trackback/id/tr90913847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

farkasl 2009.01.31. 12:39:50

Mostantól kétszer fogom elolvasni, amit eddig egyszer olvastam? :) GL

Firestarter18 (törölt) 2009.01.31. 12:48:29

@farkasl: Nemnem, nem mindig ugyanaz fog megjelenni itt, és ott :-)
süti beállítások módosítása